Brudeparret hører til de mere celebre:

Bruden er komtesse - som datter af Wenzel Greve Knuth til Egeløkke og Dida Kaas Knuth, der bor i Tranekær, men komtessetitlen forsvinder ved det borgerlige giftermål.

Også gommen har adelige rødder, idet han er af slægten Sehested, som med ham nu i 13. generation regerer på Broholm Slot, der er kendt for sine Broholmer-hunde og for familiens store passion for rideheste.

Anders Sehested Hjerl-Hansen er søn af Anna Lütken, som bor på Broholm og Peter Mogens Hjerl-Hansen, som i dag er forpagter på Knapstrup Hovedgård i Holbæk Kommune.

Parret, som via deres baggrund altid har færdedes i de samme kredse, mødte hinanden ved en ... landbrugsmesse. Anders Sehested Hjerl-Hansen er nemlig uddannet inden for land- og skovbrug og overtog sit barndomshjem, Broholm Slot, for omkring fem år siden.

Regitze Kaas Knuth er kunsthistoriker, uddannet i England, men har dog hele tiden kendt sine forpligtelser - Egeløkke Gods, som hun i dag ejer - dog med bortforpagtet jord.

Parret bor på Broholm Slot, hvor også bryllupsfesten blev holdt efter vielsen i Bøstrup kirke på Langeland, men Egeløkke skal efter en gennemgribende modernisering ad åre benyttes som fast tilholdssted for parret.

For Regitze og hendes familie var valget af Bøstrup Kirke vigtigt, for dér er hun døbt og konfirmeret - det samme er såvel hendes mor som hendes far samt flere slægtled tilbage i historien