afgifter: Det lokale firma ”DrømmeLeasing” kan nu konkurrere på lige fod med de store
svendborg: Der kommer nu en ny lov og dermed en opstramning på beskatningen af demobiler, og leasingbiler, og det er et tiltag, som salgsdirektør i det lokale firma, Drømmeleasing, Özgür Basoda, ser meget positivt på:

- Bilforhandlere og leasing-virksomheder, som ikke er officielle producentforhandlere/leasing-virksomheder, har indtil nu haft meget svært ved at konkurrere på helt nye biler, da det som udgangspunkt er selve producenten, som sætter de vejledende priser på helt nye biler.

- Konkurrenceforvridningen er fremkommet ved, at de uafhængige forhandlere og leasingvirksomheder har betalt afgiften af producenternes vejledende priser, mens de selv har betalt afgift af bilerne som værende ”demo”-biler, hvilket betyder en væsentlig mindre afgift, og dermed en billigereleasingydelse, forklarer Özgür Basoda og fortsætter:

- Skat har erfaret, at rigtig mange officielle producenter har haft tendens til at omgås reglerne på denne måde, hvorfor de nu endelig har besluttet at stramme op omkring dette, hvilket vi hos DrømmeLeasing bestemt er rigtig glade for.

- Denne opstramning betyder blot, at alle virksomheder kan konkurrere på lige vilkår, uden at nogen kan omgås reglerne, påpeger Özgür Basoda.

Det nye lovforslag har således ingen indvirkning på eksklusive brugte biler, som helt klart er DrømmeLeasings speciale, siger Özgür Basoda.

DrømmeLeasing med adresse på Linkenkærsvej 55 blev etableret i september 2010. Firmaet er godkendt af Skat som samarbejdspartner til at kunne privatlease motorkøretøjer.

Özgür Basoda tager gerne imod henvendelser for beregning af et tilbud på specifikke biler.
  • Af: