Ny butik: Ny butik i Møllergade har endnu ikke noget navn. Butikken beder nu kunderne om hjælp

Svendborg: Selv om den nye brugskunst- og isenkrambutik i Møllergade 21 slog dørene op for salg den 15. december 2015, har butikken stadig ikke noget navn.

Og det er der ifølge ejeren af butikken, 49-årige Michael Mikkelsen, en særlig grund til.

- Jeg havde en idé om, at vi skulle opkalde butikken efter den nye trappe, der kommer til at være tæt på butikken, men vi kan ikke finde ud af, hvad den skal hedde, siger Michael Mikkelsen.

Derfor starter ejeren af butikken nu en konkurrence, hvor man kan vinde et gavekort til butikken på 1000 kroner, hvis man finder på det navn, som butikken ender med at hedde.

- Kunderne kan komme ned i butikken med en seddel med deres forslag, navn, adresse og telefonnummer på, så håber vi, at der kommer nogle gode bud, siger Michael Mikkelsen.

Fra Viborg til Svendborg

Det var ved et rent tilfælde, at Michael Mikkelsens butik endte med at blive placeret i Svendborg.

- Det var egentlig, fordi jeg kender en fra Svendborg, og så sagde vedkommende, at det var et godt turistområde. Jeg havde ledt efter en butik, hvor jeg kunne sælge til jul, men så fik jeg at vide, at det også var godt om sommeren her, og så tænkte jeg, at så må vi jo prøve det, siger Michael Mikkelsen, der nu kigger efter en lejlighed i byen, så han kan flytte fra Viborg, hvor han bor nu.

- Svendborg er en fantastisk by. Det var tilfældighedernes spil, at jeg endte her. Men jeg er absolut glad for, at det er endt sådan, siger butiksejeren.

Restparti og konkursbo

Fra butikken i Møllergade 21 bliver der solgt en masse forskellige ting. Både isenkram og brugskunst.

- Jeg sælger alt muligt. Jeg køber konkursbo og retspartier op fra hele landet og i udlandet.

Jeg sælger også videre til andre butikker - små brugs- og gavebutikker. Jeg har selv en sommerbutik i Vejrs ude ved Blåvande ved Esbjerg, siger Michael Mikkelsen.

Michael Mikkelsen har planer om at renovere og istandsætte butikken i løbet af foråret.

  • Af: