nyt tiltag: Gundestrup Mejeri og Bryghus har valgt at lave en Veteran Pilsner, som samtidig støtter de danske krigsveteraner

af michael thorbjørnsen

gundestrup: Der har i medierne været stort fokus på de danske krigsveteraner, selvmord og mistrivsel efter hjemsendelse, men nu er der opbakning at hente hos Gundestrup Mejeri og Bryghus, som har valgt at lave en Veteran Pilsner.

- Veteran Pilsneren er lavet for at vise vores support til de danske krigsveteraner , og den indsats de yder, fortæller indehaver Jørgen Hoff.

Veteran Pilsneren er en klassisk pilsner, og Gundestrup Mejeri og Bryghus giver to kroner pr øl til www.bloodofheroesdanmark.dk samt 0,25 kr pr Veteran Pilsner til www.familienetværket.dk (den gule sløjfe).

Veteran Pilsneren vil blive solgt på alle kaserner (messer og kantiner), men vil også være i sortimentet hos kiosker, restauranter og værtshuse, som ligger i nærheden af landets kaserner.

Veteran Pilsneren bliver frigivet ved en reception den 9. januar kl 13-16 på vores bryggeriet i Gundestrup, hvor flere krigsveteraner, politikere samt ledere fra Forsvaret har meldt deres ankomst.

Gundestrup Mejeri og Bryghus producerer en serie fremragende specialøl. I 2007 gennemgik Gundestrup Mejeri en gennemgribende renovering, hvor bryggeriet blev til, det mest moderne bryggudstyr blev indkøbt og hvor der satses på kvalitet gennem hele produktionen.

Gundestrup Mejeri og Bryghus fremstiller årligt omkring 200.000 liter øl, bl.a. en fyldig Ale, samt tysk inspirerede Dobbel Bock.

  • Af: