SVENDBORG: I hele week-enden (fra torsdag til søndag) er der stort tivoli på festpladsen på Ryttervej ved Landsstævnehallen i Svendborg. Bag arrangementet står Nordisk Tivoli Park for hvem tradition, kvalitet og fornyelse er nøgleordene.

Igennem generationer har tivoliet været fast gæst på nogle af landets største markeder og byfester, og enhver der har besøgt det berømte Hjallerup Marked har uden tvivl beundret de spændende forlystelser og farverige boder, som Nordisk Tivoli park altid har kunnet præsentere.

Tivoliet, som drives af Henriette Ohlsen og hendes mand Lars Winther, har igennem de sidste år været igennem en gennemgribende fornyelse og modernisering, således at Nordisk Tivoli Park fremstår som branchens største og mest moderne forlystelsespark. Der er investeret over 50 millioner kr. i nye forlystelser og fornyelse af materiellet, der i dag fremstår som et af Europas største privatejede tivolier.

Festpladsen, som danner centrum om festen er i disse dage ved at blive forvandlet til en kæmpe forlystelsespark, hvor Nordisk Tivoli Park stiller op med alt hvad dette indebærer af fest og farve. Herunder også to koncerter med kult-musikerne Sussi & Leo søndag.

Nordisk Tivoli Park, har haft travlt med at gøre klar til forårsfesten i Svendborg. I vinterkvarteret ved Kolding er der blevet skruet, malet, vasket og gjort klar, så Danmarks største omrejsende tivoli er parat til en ny sæson. Blandt tivoliets attraktioner er Skandinaviens største flytbare karrusel "Extreme" som gynger og svinger publikum i op til 20 meters højde. Vil man hellere nyde udsigten i ro og mag, kan dette også lade sig gøre i Skandinaviens største Pariserhjul, som er 30 meter højt, en familieforlystelse hvor alle kan være med.

Nordisk Tivoli Park har masser at byde på, bl.a. 15 forskellige karruseller, rutsjebane, radiobiler etc.

Som noget helt nyt sælges billetter til forlystelserne fra centrale kassehuse på pladsen, hvor det også er muligt at købe rabathæfter med turbilletter. Der skulle være rig mulighed for at nå at prøve alle forlystelserne; Under hele arrangementet tilbyder Nordisk Tivoli Park nemlig 10 billetter for kun 100 kr. Disse billetter kan bruges til karruseller m.m. i hele tivoliets åbningstid.

Nordisk Tivoli Parks besøg betyder også en mulighed for at høre de legendariske Sussi & Leo, som i en lang årrække gjorde værtshuset Skansen i Skagen til et kultsted, som var et must for alle besøgende i Skagen. Koncerterne foregår på friluftsscenen på festpladsen på søndag.