nyt fra egnen: Leasing og rådgivningsfirma går sammen i Odense - og derfor flytter Drømmeleasing fra Skårup

Skårup: Virksomhederne Drømmeleasing og Danica Revision går sammen og åbner nyt kontor i Odense. Den nye adresse bliver Rødegårdsvej 182B, og dermed flytter Özgür Basoda, som siden 2011 har leaset drømmebiler med udgangspunkt i Sydfyn, senest i Skårup, sine aktiviteter til Odense.

- Drømmeleasing har været inde i en rivende udvikling, hvorfor virksomheden nu skal drives som et selskab. Det er en naturlig udvikling for virksomheden, som har vækstet flot gennem de seneste år, at vi nu tager skridtet videre og i stedet byder vores kunder indenfor i flottere og mere professionelle rammer, forklarer Özgür Basoda, som privat er bosat i Skårup med sine børn og hustru, der driver den lokale tankstation/døgnkiosk.

Drømmeleasings kompetencer ligger inden for Flexleasing af brugte køretøjer, hvor man har opbygget et stærkt kundekartotek. Flexleasing er som ordet antyder flexibelt. Du har her muligheden for at lease "drømmebilen" over en kortere eller længere periode.

- Drømmeleasing er storkunde hos SKAT, og arbejder således med forudgodkendte kontrakter fra SKAT, som betyder væsentlig hurtigere ekspeditionstider, siger Özgür Basoda.

- Derudover er vi kendt for vores nærvær, og at der bliver talt i "øjenhøjde" til kunderne, således at kunderne føler sig trygge, siger Özgür Basoda.

Drømmeleasing tilbyder også Splitleasing, som kan være en løsning for firmaer.

- Med splitleasing indgås der to kontrakter på en bil, og firmaet kan dermed også minimere udgifterne til firmabiler samtidig med, at medarbejderne ikke bliver beskattet af at have bil stillet til rådighed. Ved Splitleasing vedrører en del af aftalen firmakørsel og den anden del privatkørsel. Det er fordelagtigt for firmaet, da de sparer den del af omkostningerne, der betales privat, og for medarbejderen, som kun betaler for den private del af leasingomkostningerne, forklarer Özgür Basoda.

Endelig fungerer Drømmeleasing også som motorkontor.

- Så står du lige og mangler nye plader, skal omregistrere eller bare afmelde plader, så kan Drømmeleasing også hjælpe dig med dette, siger Özgür Basoda.

Danica Revision ApS er et rådgivningsfirma med fokus på at orientere kunder om de nyeste skatteregler, løbende holde dem opdateret, men samtidig give kunderne en total rådgivning, for at kunne foretage konsekvensberegninger, med primær opgave som bogføringsassistance. Allerede ved selskabets stiftelse den 1. januar 2015 startede man med fem medarbejdere. To elever, en assistent og to erfarne konsulenter med juridisk, skattemæssigt, revisionsmæssigt og selskabsretslig baggrund.

Danica Revision har et fundament af uddannede ledere med mange års praktisk erfaring inden for skat, moms, jura, revision og regnskab, hvorfor der ydes bogføringsassistance af høj kvalitet.

Der afholdes reception i den nye butik på lørdag den 7. februar fra kl. 10.-14.

Alle er velkomne til at kigge forbi.

  • Af: