svendborg: Medborgercafeen, et fristed for Svendborgs borgere, åbner lørdag den 30. april på Toldbodvej 19, tidligere partytelt og serviceudlejning. Det sker med et åbent hus fra kl. 13-16 med salg af god mad, live musik, alkoholfrie drikke, særlige gæster og overraskelser.

Et års ihærdigt arbejde med ansøgninger og lokalejagt er nu historie. Flere engagerede mennesker står bag projektet. De lod sig ikke kue af de forhindringer, der måtte overvindes fordi ideen er for god til at opgive.

Medborgercafeen drives udelukkende på frivilligt arbejde, og drivkraften er kærlighed og omsorg for sine medmennesker.

Projektet har brug for flere frivillige til servering og rengøring, børnerummet og hobby aktiviteter eller bare en snak med brugerne.

Har du lyst og kræfter til at være noget for dit lokalsamfund, er her stedet og det sjoveste frivilligt arbejde du nogensinde kommer til at lave. Åbningstiderne i starten bliver 12– 16 alle hverdage.

En jobcafe i Medborgercafeen vil hjælpe førtidspensionister der kunne have lyst til at komme tilbage til arbejdsmarkedet eller finde et frivilligt arbejde, uden at skal stille på Jobcentret. Der er flere aktiviteter for voksne og børn men man kan også blot nyde byens billigste kaffe og en rolig stund.

Kom ind på lørdag og se selv! Alle er velkommen.